Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad händer med människor via nätet varför bedriva häxjakt det sitter en levande varelse bakom skärmen


skrämmande


ge inte upp
sluta inte att andas
utan dina vill inte jag heller
att döda med vapen skonsamt
jämfört med fegheten orden
spindelben aldrig någonsin
förlåten
för vad du gör

skärvor av liv brinner



Skrämmande att det finns
finns människor som är beredda
att ta till vilka metoder som helst

Skalan ylar mot blodmånen
skärvorna brinner
din smärta är min
dina ärr är mina
den fot som trampar dig
trampar mig
vi går längs samma stigar
var timme är sårig saknad

Frosten går runt knuten
slipar strandens gräs till pilar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2019-02-23 15:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den skrevs redan 2017 då fenix skrev
...inte första stycket.
2022-07-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP