Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med barnets hjälp

Vi steg in
genom den öppna dörren
ett kliv
in i din sfär-
jag är en liten fågel
mormor




Fri vers av Margit Grell VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-02-23 22:52



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Med en annan tid utanför
flyger barnet in i en
varmare tankeatmosfär.
2019-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som väcker tankar och känslor!
2019-02-27

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2019-02-25

  juliaparkas17
Fin text!
2019-02-24

  Kungskobran VIP
På bjudningar umgås jag helst med barnen
Fint formulerat av dig
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell VIP