Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Melankoli måste erkännas som ett nytt minoritetsspråk!


SÖNDAGSMELANKOLI

jag borde vara glad nu

när våren närmar sig

men inget här på jorden

kan tillfredsställa mig

jag borde väl förmedla

en ton av sol och dur

men det är svårt att göra

när man är less och sur

 

jag avskyr ordet "borde"

som tynger och tar i

som sprider smolk och död

i min söndagsgrubbleri

och ledan gör sig påmind

dess gissel svängs igen

till glädje för publiken

som styrs av djävulen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 275 gånger
Publicerad 2019-02-24 13:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Eller: Tjacka spikskor.
2019-02-24

  Kungskobran VIP
Ordet borde måste bytas ut mot, nu skall vi
2019-02-24

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
en särskild applåd för bildtexten
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP