Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CITYDÖDEN - GÄVLE

butikerna slår igen

en efter en

näthandeln har tagit över

city blir aldrig

detsamma igen

allt är en fråga om klöver

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2019-02-24 13:07



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En tråkig utveckling av våra centrum.
2019-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Ja.
2019-02-24

  Kungskobran VIP
Det var bättre förr, eller?
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP