Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i ingenstans

På en öppen scen
någonstans
Mitt i ingenstans
Beträder någon som
har darr i benen
scenen
Någon som besitter
orden
Men är liten här på
jorden
Dina ord och mina
På ett bibliotek
någonstans
Mitt i ingenstans
Tar vi oss en chans
Att beträda scenen för
en stund
Och hoppas att vi inte
går på grund
Där mellan borden
Innan orden någon fått
beröra
Eller kanske bara störa
Någon som är där för
att höra




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-24 16:09



Bookmark and Share


  BenGust VIP
På ett bibliotek nånstans för att läsa upp
eller bli uppläst i förhoppningen om att
någon inte bara lyssnar utan verkligen
hör klangen i och mellan orden.
2019-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP