Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN DEL TAR DÄR DET SKA

En del tar där det ska

Då känns det väldigt bra

Då triumferar jag

och får en trivsam dag

En del tar mitt i prick

Och glädjen som jag fick

ett lyckligt ögonblick

Ett lyft, ett rus, en kick!

 

LARZ GUSTAFSSON  25/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2019-02-25 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP