Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest & stress


Hemlängtan

Varför känner jag mig inte hemma någonstans
Vart jag än tar vägen...vill jag bara fortsätta vidare
Aldrig stanna

Jag har hemlängtan
Men vart är mitt hem




Fri vers av OOOsåLYCKLIG
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-02-26 14:33



Bookmark and Share


  danne //
Rotlösheten kan var vara bra.
Men det blir lite utav det gamla talesättet som växer fram , då man känner sig lite ned... vill inte skriva ut hela ordet känner jag.. men borta bra men hemma bäst kan vara där någonstan och rycker i en ...

Så känner jag för din text..
kram
danne
2019-03-07

  Stay Golden
Ough that's a heavy heart, Big world out there, it'll come in time I guess ^^
2019-02-26
  > Nästa text
< Föregående

OOOsåLYCKLIG