Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ur märkligheten 2016-04---2017-01


Boss Lady


vid galenskapens strand
fäktade don Quijote klättrade berg
boss lady slickade regndroppar från hans ansikte
medan han väntade på nästa tåg
blodpuddingen stekte sakta
hon krävde mera för kärlek
han var välkommen!


Jack svarade: /alltså vildhästar galopperade/
nu är vi där igen Kerstin, när du skriver ur
det märkvärdiga.
klart du kan säga mitt namn, varför vänta
säg det nu
säg det


nu kommer loket gapa så kommer en stor sked
mosad banan till lille nalle...puss nu var du duktig
du gapade riiiiktigt stort


Peter sjunger att han ska gå hel ur det här
och när jag lyssnar så förstår jag. hel
Tvångsmässigt måste varje uteblivet svar
analyseras /har förstått det kram/


sväljer inte- det luktar sött blod ur kropp
i ett hus och det är min kvinnlighet som rinner
mellan. och det som stundom luktar kalaspuffar
hmmmmmmm..livets salt?

allt jag gör för dig målar naglarna i blått en trosa i vitt och beige.
det grågröna som stålet i ögat
har musiken under armhålorna ...en mungiga ?


hörde på Talang 2019 en man som spelade mungiga
mellan sina handflator...så tja fullt möjligt
frambringa kroppsmusik






Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-26 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP