Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansikten

Åsynen av ditt ansikte;

en idealiserad anblick,
en ytas tunna teori
för drömmare
i kropparnas hägring;

ett lakan av silke
kastat
över denna elektriska
blodiga
köttiga

maskin

som nu överväldigar världen




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-02-27 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP