Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FUNDAMENT

har du sett ett hus

utan fundament?

eller murare

utan sin cement?

därför är jag stolt

fundamentalist

blott det som står pall

segra skall till sist

 

LARZ GUSTAFSSON  28/2 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2019-02-28 07:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Lottie:
Jag ÄR kristen fundamentalist.
Bibeln är mitt fundament.
2019-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Och?
Det uppstod sådana överallt där Jesus drog fram.
Så är det fortfarande.
Det finns splittring som är av GUD.
Ser man inte det är man andligen blind.
2019-02-28

  Kungskobran VIP
Fundamentalism
är en insm
som skapar skism
2019-02-28

  Lottie Ålhed VIP
Att ha ett fundament att stå på utan att bli fundamentalist är alls inte trist.
2019-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP