Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


frostgrader väntas


frostgrader


hur ska det gå för fjäril´en i sin sköra klänning
biet i sin fjuniga kostym
hur ska det gå för det späda och gröna
som spirar mot skyn
då isdrottningen svänger svansen
över första andetaget
då vi lockas av solens strålar
över himlavalvet
smultronrött målar
hur ska det gå för stora och små
är det någon som tänker på
allt levande så lika
oavsett vad du än är





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2019-02-28 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP