Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamodet

Bakom tystnadens visir
bor tålamodet
I avvaktan på ett
dröjande eko

Tunga vingars slag
piskar skogens
grönskimrande matta

Städar undan allt
dammigt och grått

Snart faller allt åter
på plats
Det som måste falla

Snart ekar åter
över nejden
Genom trädens grenverk
Mellan sprickorna
i graniten

Det svar
tålamodet längtat till




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-01 12:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart avslut på din fina text!
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP