Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De ÄLSKAR att bombardera oss med prognoser om snö och kyla!


TEMPORÄRT BAKSLAG

nu när kylan gör come back

är det bara temporärt

vintern är ett vidrigt hån

mot det där som jag har kärt

jag ser fram emot april

ännu mer mot sköna maj

för då är det jag som hånar

uti kemtvättad kavaj

 

LARZ GUSTAFSSON  2/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 221 gånger
Publicerad 2019-03-02 11:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kul !
2019-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP