Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets träd

Det mytomspunna
trädets krona
fylld av visdom och
mystik

Likt en ståtlig älg
Skrämmande högrest
och mäktig att möta
I den vackraste av
skogar

Livets träd
Vackert åldrat
Grundat i jorden
Som en drömlik
sanning

Stilla nu
Säg mig :- Vems är
den magiska formeln?

Kräver inga svar
Inga förutfattade meningar

Vill bara njuta här en stund
och känna illusionen om jaget
upplösas för en stund




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-02 17:21



Bookmark and Share


  Klaus Peter Jensen
Fremragende dikt med en kreativ stil trevlig helg Klaus
2019-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP