Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skon

Isen brister under mig
Jag drar upp den dränkta foten
Under hela vägen hem
upphör inte min sko att sucka




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-02 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP