Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BOTOXBRIGADEN

fula, fula plutmunnar

får ni göra PLUT-avdrag?

blir ni inte framtunga?

byter SNABBT kanal i dag!!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/3 2019

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2019-03-03 15:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, hororna i Hollywood.
2019-03-03

  Algotezza VIP
Hehe... Är det Kalle Ankas julafton du tänker på?
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP