Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG HATAR VASALOPPET

Jag hatar Vasaloppet

Ett vansinnigt projekt

Jag finner alltihopa

i högsta grad suspekt

 

Jag hatar Vasaloppet

En ren idioti

En hjärndöd grej, som "mellon"

Psykos och hysteri

 

LARZ GUSTAFSSON 3/3 2019

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2019-03-03 17:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det borde läggas ned.
2019-03-03

  objekt3
Vasaloppet borde ta en gränsöverskridande rutt
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP