Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alvin Currans Inner Cities

Efter flera månader
ett stilla område
i slutet av dagen;
ett fridlyst hus av glas
mellan 17 och 21
där varken kroppar eller minnen
besvärar
när hopp och rädsla blandas
till tunnaste kyla
i Alvin Currans Inner Cities
friklättrade i friskluften
av Daan Vanderwalle

Jag tror inte någon kommer,
och själv tänker jag inte gå någonstans
på ett tag




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2019-03-03 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP