Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Om att tyna bort. Av Gawain.


Kritik på en text (1845) bara text






En ambivalent tillvaro
är inte det sämsta.
Den kan innehålla stunder av skrivande
eller att avstå från skrivande.
Men aktiv är den nog ändå,
aktivt görande och aktiv vila.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-27 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP