Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Judy Spangenthal-Nordin

Det sätt på vilket vi båda
oåterkalleligt
har ändrat riktning,
det sätt på vilket tiden har ändrat karaktär,
din tid för dig, min för mig
- och utan någon möjlighet kvar,
bara ditt ansikte som fortfarande syns
i bleka minnen,
i ett återsken ur något obönhörligt,
något så obönhörligt att det skapat religioner
och krig,
men som för mig bara betyder att du
som var så nära i sju år,
och så i full måtto solidarisk,
och som sett i mina ögon,
nu bara finns i drömmar
och fantasier,
i falnande
men ibland häftigt uppblossande
minnen

- ”and we're both just one too many mornings and a thousand miles behind” –
(b. dylan)


(till Judy, 1953 – 2009)




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-09 10:41



Bookmark and Share


  87383 Karlsson
Ändlös vacker dedikation.
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP