Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TVÅ SOLAR - PROFETEN MALAKI

tionde i tredje

hopp om livet

ja, mer än så

Herren är min glädje

det står skrivet

det tror jag på

kylig, solig söndag

hej, jag lever!

djupt andetag

varje dag är Din dag

tack för just

denna solskensdag

 

LARZ GUSTAFSSON 10/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 181 gånger
Publicerad 2019-03-10 12:09



Bookmark and Share


  AKT VIP
Glädjande rader i denna för mig mycket snötyngda dag.
2019-03-10

    ej medlem längre
Uppmuntrande att läsa denna solskensdikt!
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP