Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Bättre och bättre. Av ULJO. Bilden är tagen i Karlstad i slutet av sommaren 2011.


Kritik på en text (1844) rick




En positiv text som int blitt överdriven,
inte heller inger känsla att bli övergiven,
kanske att människan har framtid ändå,
att rätta sig själv är ett sjå,
var människa söker o känner sig driven.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-25 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP