Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2015-04-24 kl 13:50


Snart



Daggdroppar faller
från knoppars spira
älvdans sträcker mot skyn

Dagen som randas
tvekar så stilla
intill skogens bryn

Anar den som nalkas
lågmält på tå
snart ankrar våren vår hamn

Snart kommer dagar
då vi handlöst kan falla
i sommarens famn

*

Kommentar Snart

ResenärGenomLivet "Skön känsla, att falla
i sommarens famn" 2015-04-25
AndyM "Hoppfull mystik, fångade mig mycket. Bra!"
2015-04-24
Sammie "Så härligt vacker¨
2015-04-24




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-12 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP