Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2016-01-16 kl 12:34 reviderad


i vinterkyla och gråväder



Blommande tanke motar det gråa bort
brinner stilla i vardagens rymd
tiden blir då kort
värme av vinterns kyla, tillfälligt skymd
Hoppas morgondagen kommer om en stund
kärlekens tankar,
trots många mil i vintern bort
orOliga tankar äntligen vilar en blund

*

Kommentar i vinterkyla och gråväder

Maud Louise " Blommande tanke...så vackert
i tanken är man fri att drömma sig bort och
med blommande tankar måste det bli varmt
och vackert." 2016-01-16
ResenärGenomLivet "fint rimmat om tankar
och känslor" 2016-01-16




Bunden vers (Sonett) av morgonstjärna VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-12 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP