Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönsterbleck & monokroma känslor

Ensam på nuets slipade diamant
över jagets spegel
hör jag tankarna brusa
i augustislutets tunga regn
över fönsterbleck
och monokroma känslor

Allt jag vill
i tidsflödets gråskala
är se och andas
i passionslöshetens lugna upplevelse
av universums gryende identitet

Skatorna vässar rumtidens fokus
i talldungens hörhåll

Blyertsspetsen raspar konkret musik
i språkets gråa vandring
över vita sidor av papper

Husets ventilation
ger en illusion av sfärernas musik

Rummet är en tom tanke;
tiden ett fall genom nuets spegelsal

Knäckebrödet mellan tänderna
överröstar
alla krig och födslovåndor

Det konkreta är också en abstraktion




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-12 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP