Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text När ödet sagt sitt. Av Lifetime.


Kritik på en text (1836) bara ord





En intressant text på det hela taget,
en numrering av år verkar förslaget,
är personligen inte så noga,
blott att vara känns som att knoga,

tänka sig hur människor olika känn och tänk,
bara att vila sig i solen på en bänk,
eller gå sin väg bort i vimmel,
olika vandra händelser o moln på ens himmel...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-13 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP