Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku

Almar hamlades
Paraderar nu
ogenerat nakna


Tidigt en morgon
var inte Venus där, ej
heller min skugga


Dimma över sjön
Ejderhonan ploppar upp
och ser sig omkring





Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-14 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP