Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNINGAR FRÅN TERAPISOFFAN

Se till dem,
vars värde
äro förmer,
än de ringa,

och ve dem,
vilka icke äro,
till gagn,
för något värde alls.

*
Den är mer värd livet,
som kämpar för det,
än den som ger det upp.

*
Den som intet har,
har allt att vinna.

Den som har allt,
har intet att vinna.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2019-11-17 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP