Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bardo Thödol

Den Tibetanska Dödsboken läser mig
innantill

Mina fingrar brinner
som facklor

Jag håller dem på armlängds avstånd

Brandlarmet i mitt huvud tjuter,
maskerat till tinnitus

Dagen är en våt brandfilt
över landets narkolepsi

Tröghetslagen råder oinskränkt

Medvetandet stänger fönster, dörrar
och ventilation

Framtiden klimatstrejkar
medan jag skickligt styr mina klardrömmar
runt moskéattacker
och plötsliga flygkrascher




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-15 08:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP