Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN LIKHETSTECKEN

I de lättleddas led,
låter sig alla ledas.

*
Den enda politiker som är uppriktig,
är den som säger att "allas lika värde"
är en lögn och onaturlig tanke.

*

Den politiker som säger sig värna om
allas lika värde,är en hycklande pajas.

*

Naturen är orättvis,
Individer föds med "olika" genbanker.

Kvinnor och män är olika,
vilket är en förutsättning för fortbeståndet.

Människans överlevnadsinstinkt,
är egoistisk,och i många fall narcissistisk.

Likriktad enfaldighet leda till likstelhet.

Mångfald och fantasi är vad som berikar.

Allas lika värde är Hitler,Lenin och Mao
vars förstelnade intellekt,tillhör dödsriket.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2019-11-17 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP