Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tallen

Med sitt
djuplodande
rotsystem
Står tallen
Rak i ryggen
Mastlik
Talar
stolthetens språk
Seglivad
och vacker
Bärande sin krona
högt
Stormfast och
specifik
Talar den utan att
darra på rösten
också människans
språk




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-17 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP