Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDEN VÄNTAR INTE

Medan tiden försvinner
och inte hinner med
sig själv,
är den både ute och inne,
tills den tröttnar
och börjar om,
i tidlöst perspektiv.

Tidens boja
i det tidsbestämda,
karvar årsringar på trädet,
och fåror på pannan,
där förfluten tid
i minnet lagrat.

Bara det finns tid ,
och att den inte bara är
ett meningslöst tidsfördriv.



*









Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2019-11-25 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP