Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bohemeri

Såna där bohemtyper gillar jag inte. Hörde jag nyligen yttras.
Du ska göra som Svenssons gör är en vanlig inställning.

Inte för stora avvikelser.

men

att vara bohem är

att uppleva
att underkasta
att förkasta
och att återvända till motiv och känsla Det och inte skrynkliga byxor
gör en människa till något så fint som bohem.
tyckte Evert Taube

Jag instämmer.






Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-18 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP