Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välj det som passar fyll gärna på


Poesidiagnoser

PDH poesidisharmoni
PSK poesiskrivkramp
PSS poesiskuldsyndrom
PP poesipsykopati
PM poesimani
PDP poesidepression
PSKF poesiskitsofreni
PPO poesipsykos
PHK poesihypokondri
PHY poesihysteri
PL poesilycka
PH poesiharmoni
DVP den vilsne poeten
DFP den förvirrade poeten
PDT poesidystopi
APA AntiPoesiArsle
DÖP dödspoesi
DLP den lycklige poeten
DOP den olycklige poeten
PPM poeter post mortem
DBP den bipolära poeten




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-18 17:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
PSK och PM brukar det pendla mellan. PL är det bästa.
2019-03-20

  Fulbergarn
PPM

poet post mortem
2019-03-20

  Kungskobran VIP
DOP Den Olycklige Poeten
2019-03-20

  ULJO
DLP Den lyckliga poeten
2019-03-20

  Öknens Ros VIP
Det är bara att vraka och välja vilket som passar! ;)
2019-03-18

    ej medlem längre
APA AntiPoesiArsle
2019-03-18

  Viksten
Glöm inte poesidystopi
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP