Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmånens dagdröm

Snödroppe utan dig. Berguv och pärluggla. Skönhet kittlar. Spindeltråd som av sockervadd du klär dig i klänning av häggspinnmalens väv. Barrskog i storstadens nattliv. Om du förminskar dig själv, dina ögon sorgen bygger sitt bo. I limousinens baksäte av bärnsten läppglans med smak av körsbär ramlat mellan sätet. På väg mot öknens hägring där hemligheter lodjuret till dig viskar. Blåhallon och smultron älska passionerat i kärlekens hav Jag känner din ilska som champagne utspilld ur det krossade glaset. Isflak smälter mot min fulltecknade agenda. Alla dagar som nyfallna snöflingor som snödroppe utan dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-21 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP