Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Terapi Utveckling Kontakt 1000


Hjältens väg

Jag ville
ALLT,
och skulle kliva uppför
Trappsteget!
Rektorn sa till
läraren
att fråga mig
om jag ville läsa läxan.
Och jag sa ja,
och steg upp
till de magiska mystikens kärlek
och glädje




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-25 13:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du har lyckats bearbeta mycket! Och skriver bra!
2019-03-26

  Fulbergarn
Du har kommit en lång väg sen dess!
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP