Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontemplation

Hon dansar
hemlighetsfullt

Inuti glipan

En strimma ljus
I andakt, ett ögonblick upplyst
Punktmarkerad för var steg

Solen dirigerar hur;
ett moln ger vika

Ögonen kisar
Parketten havererar
Havet i känslostorm
Taket har sprickor


En kontemplation ur stegen han tar

Hon upphör i ärlighetens namn.




Prosa av JARNSAXA VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-26 00:30



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Wow, bra!
2019-03-30

  danne //
en målande beskrivning av ett tillstånd fängslar en - mystiken i stegen likaså rörelse skrider fram.
2019-03-30

  Goraxy 89 Orion VIP
Det blir intressant att se vad som sker när Allt spricker upp och rämnar !
2019-03-26

  Lottie Ålhed VIP
Vackert uttrycksfullt och roligt slut!
2019-03-26

  Kungskobran VIP
Fin utrycksfull poesi, full med eftertanke
2019-03-26

  Bjarne Nordbö



Solen dirigerar hur;
ett moln ger vika ...formulering som får mig att dö en smula. Som helhet också fantastiskt.
2019-03-26

  ULJO
Stark text du förmedlar. Berörs.
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

JARNSAXA
JARNSAXA VIP