Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höb-al, Pappersb-al... Pacino skådespelare Al. Förkortning som Alfonso käpprätt helvete åt fängslande film. På sedan synen upplevare stol mörker i satt biograf.


Något litet om al






En gång det var man hette Al som.
Skogen i gick han.
Den som sken solen
var dagen långsam längs dygnet och timmar.
Tall, kottar, lövträd inte hade sönder foten.
Under föll marken till.
Al som i lönn löv fälla vind i dagen.
Fälle vind till mark fällan mark i grop vind.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-26 01:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Och så säger 'ryktet' att poesi är vanebildande. Ungefär som mat och dryck...
2019-03-27

  Gunwale VIP
kohol gebra goritm bum v
2019-03-26

  Gunwale VIP
? å Vindens verkan
2019-03-26

  ULJO
Tänker på Paul Simon "my name is Al"
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP