Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett uterum

Ett uterum med öppen
utsikt över vatten

Finns där som en tröst
i tiden

Fastän inget uterum
jag har

Det finns där som
en del av inre livet

Det liv som vi väl alla har

Ett uterum med utsikten
mot öppet vatten
Där tankarna får komma
och gå, som dom vill

Där orden fångade
i stilla närhet
Blir över och räcker till




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-26 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP