Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våra drömmar

 

Och,
När drömmen vilar sig
Vilar jag med

Och,
Där drömmen har ett hem
Har jag också ett hem

Vi båda har egna drömmar
Vi våda har egna mardrömmar
Vi båda ibland har inga drömmar alls

Ibland väcks jag av min dröms egen mardröm
Ibland själv väcker jag drömmen av min egen mardröm
Och ibland slipper vi drömma

Våra drömmar är våra misslyckade liv
Våra drömmar är vår flykt ur verkligheten
Våra drömmar är de tandlösa oss

Vi skapar de ur våra lidande
Vi bygger de ensamma
Vi låter de dö ensamma

Exakt!
Precis!
Som oss själva dör ensamma utan uppmärksamhet

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2019-03-26 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP