Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Källan älskade uggla <3



för vår skull uppbådar jag allt mod jag har

dricker ur källan varje dag

ur den kargaste mark väller det fram

kristallklart vatten att dricka

och jag förmår vandra stigen

även om spåren blöder

i hjärtat blommar den rödaste ros

den du planterade och gödslade

med ditt underbara jag

över papprets vita himmel




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-29 06:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2023-01-26
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP