Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DESTINATION FÖRTAPPELSEN

city svämmar över

av naivitet

det är ytterst få som

verkligen vet

avgrunden är öppen

här går folkmängden

var de går så går de

alltid mot den

 

någon borde ropa

höja sin röst

låta elden flamma

upp i sitt bröst

ropa ut en varning

just denna dag

det slår mig att denne

någon är jag...

 

LARZ GUSTAFSSON 29/3 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2019-03-29 16:03



Bookmark and Share


    Lars J
Bra diktat, men när människor i allmänhet studeras så prioriterar de flesta Instagram etc och även vad fredagsmyset består av och helgens inköpsrundor och flygresor trots miljöhot. Det går alltid att skänka pengar till något humanitärt för att försöka tvätta samvetet. Tankeväckande dikt!
2019-03-29

  Kungskobran VIP
För det mesta är det alltid någon annan inte jag.
Fint diktat med innehåll som väcker tankar
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP