Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångstredskap

Samtidigheten
är mitt fångstredskap

för röda ladugårdsväggar
i lågt solljus
någonstans vid vårdagjämningen
i Sörmland

efter långa grusvägar,
nätt och jämnt upptorkade,
och morgnar med blyertspennor
i HB,
som kan användas ryggliggande
utan att höra upp,
som gravitationskänsliga bläckpennor

när Anna far i stormen
mot Kebnats
med skidorna i fodralet
och en stugtursrygga på 12,5 kilo

Bystötarna i gårdstallarna
skrämmer
ner
mig

från övervåningen

Våren i Niemisel är lynnig;
skriker åt mig i blåsten

Allt vi gör
Allt vi underlåter
Allt vi underlåter
Allt vi gör




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 142 gånger
Publicerad 2019-03-30 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP