Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April April


ropade frosten
och strödde stjärnor
över våren
en ängel log och vände om
vad finner vi bland det späda och gröna
--tistlar och ogräs som tagit över
och när frosten gjort sitt
blir det inte mycket kvar
det där med att sila mygg
och svälja kameler
har inget med rädsla att göra
blott sorg finna de övergivna husen
byggts om till en skyskrapa
en bostad åt alla termiter som åt upp tilltron
stäng alla dörrar och fönster
skjut
kamelodronten







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2019-04-01 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP