Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittepådikt


Inuti och utanpå

Inuti henne bor en annan
än den som som andra ser


Inuti har hon lockigt hår,
eyeliner och rött läppstift

Inuti är hennes kjol vadlång
och böljande i gammelrosa

Inuti är blommiga tapeter och spetsgardiner
och luddigt sängöverkast med zebror
hennes trygghet.

Utanpå är jeans och bullsig tröja hennes sköld

Utanpå är sängen dold av väskor packade
med framtiden





Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-01 08:33



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Det yttre speglar inte alltid det inre.
2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP