Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära, tätt intill




Ropa mitt namn
och jag kommer
är dig nära, tätt intill

Viska mitt namn
och jag kommer
är dig nära, tätt intill

Vill alltid
vara dig nära, tätt intill




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2019-04-01 11:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert :)
2019-04-10

    Peter Söderqvist
Jag tycker om hur du formulerar raderna så kompakta.

Snyggt.
2019-04-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så intensivt och innerligt diktat !
2019-04-06

  Ezmeralda VIP
Så vackert om innerlig kärlek till någon man håller av.

2019-04-05

  lila fjäderblomman VIP
Fin kärleksförklaring!
2019-04-03

  Olof Lagerhorn VIP
Innerliga och vackra ord kring
närhet och kärlek.
2019-04-03

  Blomma-Stjärna VIP
villkorslös kärlek - evig kärlek - förmedlar dessa underbara, enkla, rader!
2019-04-02

  Respons VIP
Starka kärleksrader!
2019-04-02

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Innerlig kärlek skönt förpackad.
Kram. TBG.
2019-04-01

  Niliboy
Så fint, men det är många äldre som önskat det du beskriver, å inte bara äldre! Så fint diktat!
2019-04-01

  Öknens Ros VIP
Att vara så nära är de kära.
2019-04-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Närhet och omtanke i skön förening, i din vackra dikt!
2019-04-01

  Maria Sundelin VIP
Fint till någon du håller av
Kramar
2019-04-01

  Rise Little One
Så underbara och mysiga rader!
2019-04-01

  ULJO
Så fina rader du förmedlar. Närhet och vänskap är viktigt.
2019-04-01

  M.Eta
Fint; skönt att ha någon att komma nära intill.
2019-04-01

  Feliaxel VIP
Underbart med närhet
Fantastiska rader
2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP