Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att förklara verklighetens mysterier för envar möjligt undrande, ovetande om just min typ av 'universum'...Bilden är tagen från bron över Vasagatan, till höger visande Centralstation som den såg ut 'då'.


Dagens förklarade ord 2019 04 01






Minröjare
-
En person vilken tror sig kunna se på en annan människas minspel i ansiktet, både vad den vill just då, vilken karaktär den har, vilket skonummer, vilket lag den håller på och i vilken sport samt en hel kader av andra mer eller mindre hemliga smaker och läggningar som härbärgeras just hos den.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-01 15:34



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Intressant.

Och en likriktare jobbar tillsammans med begravningsentreprenören och kyrkovaktmästaren under kyrkoherdens vägledande expertis.
2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP