Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-02-22 kl 18:31


fjärilen



stilla
stilla dag
stilla som en fjärils behag
sammetsmjuk är jorden
stilla svävar fjärilen över orden
försvinner med vindens doft

den svindlande flykten kvar


*

Kommentar Fjärilen

ULJO "Fjärilen en lika vacker som märklig varelse"
2017-02-23
Verner Forsman "Fjärilen landade aldrig på orden
(och jorden) Men det blev ändå en dikt. :)
2017-02-22




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 265 gånger
Publicerad 2019-04-02 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP