Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krossa all religionssynkretism!


LEVE DET EXKLUDERANDE BUDSKAPET!

Jesus Kristus sade

att Han är sanningen och livet

Det har Han bevisat

Det är så sant som det står skrivet

Bibeln deklarerar

att Jesus är den Ende Guden

Det är dags att ta avstånd

från alla människobuden

 

Religionen ljuger

förvanskar sanningen

Djävulen duperar

så folk missar frälsningen

Utan Jesus Kristus

är människan fördömd

Jag var en av dessa

men i dag är min synd glömd

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2019-04-03 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP