Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vårljuset



Om våren då ljuset får vingar

slocknar dagen sakta

och där på en flyende ö i tiden

finns ett paradis som väntar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 306 gånger
Publicerad 2019-04-03 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP